Over BeursEffecten


(Advertentie)

Enkele reacties op Beter Beleggen met producteigenschappen, technische en fundamentele analyse:
- "Veel informatie, legt voor mij de vinger op de zere plek, zet aan tot nadenken..."
- "Ook de denkwijze waarop de portefeuille ingedekt kan worden is mooi..."
- "Het verschil tussen opties en turbo's, en het effect ervan bij gebruik in mijn portefeuille, is mij nu duidelijk..."


 

BeursEffecten is de educatieve website over beleggen in Nederland. De publicatie is op 16 februari 2010 door Robert Baars opgericht en online gegaan.

BeursEffecten is een geregistreerd handelsmerk, ingeschreven onder nummer 0903924 bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

BeursEffecten biedt via de website gratis informatie aan voor de beginnende en lichtgevorderde belegger. Meer informatie over welke categorie beleggers BeursEffecten bezoeken.
 

Welkom! 

Robert BaarsMijn naam is Robert Baars en ik heb het genoegen u welkom te heten bij BeursEffecten. Met expertise in met name beleggingsadvies, vermogensbeheer en particulier financieel advies, heb ik aan de basis mogen staan van deze ondermening.

Beleggen is kennis vergaren. Niet alleen over bedrijven, maar ook over mogelijkheden. Ingrediënten die helpen een solide beleggingsbeleid te maken. Wat is mijn doel, via wie ga ik beleggen, hoe werken producten, wanneer neem ik winst of verlies, hoe reageert een derivaat, wat is een strategie, welke vorm van beurs- en bedrijfsanalyse gebruik ik en ga zo maar door. Er zijn veel vragen die ingevuld moeten worden, voordat u als belegger een goed onderbouwde keuze maakt. Want u maakt de keuze, en dat blijft uw verantwoording.

BeursEffecten heeft als doel u, de belegger, van een deel van uw informatie te voorzien. Gratis via de website of, om onder andere de praktische toepassing van producten te leren begrijpen, is het goed om mijn boek over beleggen aan te schaffen.

Ik wens dat u uw doelstellingen in beleggingsland waarmaakt, en bovenal dat u daarbij veel plezier beleeft!

Met vriendelijke groet,

Robert Baars
Directeur/eigenaar BeursEffecten
 

 

Melding posities

Er wordt sinds april 2017 op BeursEffecten niet meer (actief) geschreven over actualiteiten.
Posities hoeven daarom niet meer gepubliceerd te worden.